L’Olot continua sense perdre i aconsegueix un empat contra l’Espanyol B (0-0)

Empat a zero entre la Unió Esportiva Olot i Espanyol B aquest diumenge a la segona divisió B. L’equip de Raúl Garrido va tenir moltes ocasions per marcar, però no ha va poder aprofitar. Amb aquest empat segueix a la part mitja de la taula i espera l’Alcoià aquest proper cap de setmana.


Empat sense gols entre Espanyol B i Unió Esportiva a Olot a la catorzena jornada de lliga al grup tercer de la segona divisió B.

El partit va començar amb un ensurt pels de la Garrotxa, ja que després d’una errada en defensa l’Espanyol va anotar la primera diana, però per sort l’acció va ser anul·lada. La UE Olot tindria algunes ocasions clares, però novament l’Espanyol arribava amb perill, com en aquesta falta, la qual l’equip local demanava penal. Finalment, a qui li va arribar la oportunitat de marcar de penal va ser a l’Olot, al minut 34, però Marc Mas no el va transformar, i Alfredo no va poder marcar de segones.

A la segona part, els dos equips van continuar tenint ocasions de marcar, tan en una àrea com en l’altra. Marc mas va tenir dues ocasions molt clares, però la pilota no volia entrar, a més del bon partit del porter rival Edu Frias, qui ho va impedir. Fins i tot, al final, va ser l’Espanyol B qui s’hauria pogut endur els tres punts, però la rematada en un xut de falta va sortir desviada.

Zero a zero i un punt més per la Unió Esportiva Olot, vuitè en una classificació que segueix igualada, a només quatre punts del descens. Això sí, sumant punts cada setmana. El següent partit a casa contra l’Alcoià, aquest diumenge.