L’Orfeó Popular Olotí presenta la nova coral Corfeó Ensemble Vocal

Una nova coral s’ha posat en marxa. L’Orfeó Popular Olotí va presentar aquest dissabte a les vuit del vespre la Corfeó Ensemble Vocal, que va oferir un concert de Santa Cecília.


Un repertori eminentment modern de música pop, amb temes de Judit Neddermann i Charli Winston. També passant per un caràcter més gòspel com el de Stevie Wonder.

Araceli Godina, directora Corfeó Ensemble Vocal: “Molt positiu. Ha anat molt bé. Som una coral molt jove. Tenim uns temes encara per treballar. L’energia de la coral, la resposta de la gent, dels cantants, l’entrega, etc. Ha anat molt bé i estic molt contenta”.

L’Orfeó va començar sent una coral, i durant els darrers anys, l’activitat principal ha sigut el teatre. La coral és un projecte que va néixer a través d’una proposta que va llançar la mateixa junta de l’Orfeó.

El conjunt musical va començar el seu treball el març, amb audicions per avaluar i treballar el material vocal dels components del conjunt. Al maig ja van començar els assajos.

Així doncs, el debut va ser tot un èxit. Un centenar de persones es van aplegar a l’Orfeó per prendre lloc i gaudir d’una música tranquil·la i màgica.