Tortellà ret un homenatge a Marcel Sabaté en el dia de Santa Cecília, patrona dels músics

Aquest cap de setmana Tortellà va celebrar la tradicional diada festiva de Santa Cecília. El consistori tortellanenc va homenatjar el músic del poble Marcel Sabaté i va oferir dues representacions musicals a càrrec del Cor de teatre small de Banyoles i el Cor de teatre Joves de Banyoles.


Aquest dissabte Tortellà va celebrar, com és tradicional, el dia de Santa Cecília, patrona dels músics. El casino d’aquest municipi garrotxí va ser seu de l’acte on l’ajuntament del poble va homenatjar el músic tortellanenc Marcel Sabaté, director de la GiOrquestra. Tot i que Sabaté no va poder ser present a l’acte per motius laborals, el seu pare va ser qui va recollir el seu guardó, que posava en valor la trajectòria del seu fill, i ho va fer tot llegint una carta que el seu fill havia escrit per la ocasió. I l’alcalde, Rafel Domínguez, va agrair la gran tasca que Sabaté ha fet per la música en nom del consistori.

Després del reconeixement als músics de Tortellà el Cor de teatre small de Banyoles va oferir una hora de música i teatre sota el títol ‘No se n’ha parlat prou’, amb guió de Laura Pla i dirigit per David Costa. Seguidament el Cor de Teatre Joves de Banyoles van interpretar ‘Enamorats de Shakespeare’, amb guió i direcció escènica de Joan Solana i amb la direcció musical, també, de David Costa, en una actuació que va servir per posar punt i final a la jornada festiva de Santa Cecília, tan important a Tortellà.

x