El festival El Petit Format congrega més de 550 espectadors en quatre dies

Més de 550 espectadors han gaudit aquest cap de setmana de les diferents propostes de la mostra El Petit Format d’Olot, que organitza l’entitat Una càpsula de teatre. Amb gairebé la totalitat de localitats exhaurides, l’organització valora molt positivament aquesta quarta edició.


La quarta mostra de teatre El Petit Format arrencava dijous a Olot amb una de les propostes més destacades del cartell d’enguany, ‘Esmorza amb mi’, nominada als Premis Butaca. Durant quatre dies, el certamen ha portat una desena d’obres pensades per a un públic reduït a escenaris tan insòlits com l’església de Sant Ferriol o una de les sales de l’Arxiu Comarcal.

Gairebé tots els espectacles programats han esgotat les entrades disponibles, amb un balanç final que supera els 550 espectadors. De fet, l’única obra que no va omplir va ser ‘El metge de Lampedusa’, que va representar-se dissabte a l’espai amb més capacitat, el Teatre Principal d’Olot.

Una de les novetats d’aquesta edició ha estat l’aposta per apropar el teatre als adolescents, fent participar els alumnes de primer d’ESO de l’Escola Pia i d’Institut La Garrotxa a un projecte de microteatre que ha tingut molt bona acollida. De cara a properes edicions, l’entitat Una Càpsula de Teatre vol mantenir el caràcter cada cop més professionalitzat de la programació. Això sí, conservant allò que la distingeix: la proximitat entre els actors i el públic.

 

x