L’Hoquei Olot guanya contra el Ripollet i recupera la segona posició a la classificació

Pel que fa a la resta de la jornada esportiva, el Santa Pau de futbol segueix immers en la seva mala ratxa i va perdre per vuitena jornada consecutiva contra el Porqueres. Qui es recupera d’un mal inici de temporada és el Vòlei Olot femení. I en hoquei, l’Olot B-Sensible va derrotar el Ripollet per recuperar la segona posició.


En futbol, el Santa Pau no aixeca cap: dissabte va sumar la vuitena derrota consecutiva, i porta deu jornades sense guanyar un partit a la Segona Catalana. La última ensopegada dels d’Àlex Farrés fa més mal per ser davant un rival directe contra el Porqueres, contra qui va perdre per 1 gol a 3. També va caure el Besalú, per 1 a 0 a Can Gibert, truncant la línia ascendent de l’equip. En canvi, el Bosc de Tosca va guanyar 2 a 0 al Quart, i el Sant Jaume va apallissar el Caldes per 5 a 1. A la Quarta Catalana, el Sant Roc segueix líder aprofitant les ensopegades dels perseguidors. Qui no va fallar dels aspirants al seu liderat va ser el Ripoll, que va guanyar 1 a 2 contra l’Atlètic Olot. En bàsquet, derrota de l’Olot per 97 a 82; és l’únic garrotxí que no es mostra fort: Santjoanenc i la Vall d’en Bas van guanyar els seus respectius partits. En vòlei, doble alegria pels equips sènior del Vòlei Olot: el femení suma la segona victòria consecutiva en imposar-se al Lloret de forma contundent per 3 a 0, i el masculí respira al guanyar el Zaragoza pel mateix resultat. Qui no va tenir la mateixa sort va ser el Tennis Taula Olot Gabinet Permar: derrota contra un dels favorits de la lliga, el Mataró, per 2 a 4. I en hoquei, l’Olot B-Sensible va viure un partit vibrant al Pavelló Municipal d’Esports: va guanyar per 5 a 2 al Ripollet, un resultat que combinat amb la derrota del Piera permet que els de Miqui Ràfols recuperin la segona posició del grup A de la Nacional Catalana.

x