L’equip de govern d’Olot negocia modificacions al Pla d’Usos del Firal

L’equip de govern d’Olot està negociant modificacions al Pla d’Usos del Firal. Aquestes es basen en aportacions de les entitats i l’Associació de veïns de El Firal. Després d’una reunió inicial, el nou Pla d’Usos modificat es va passar a les parts que van afegir-hi noves aportacions. L’equip de govern espera ara que les dues parts hi donin el vist i plau definitiu i el nou Pla d’Usos es pugui aprovar al ple de desembre.

Estanis Vayreda, regidor de promoció de la cuitat Aj. Olot: “Estaríem en una segona ronda de negociació i estic esperançat de que puguem arribar a un acord i m’agradaria molt portar-ho al ple de desembre. No està del tot tancat perquè hi ha hagut algunes aportacions finals que hem d’acabar de consensuar sobre el document final que acabaríem aprovant”