L’Hoquei Olot aconsegueix el seu màxim històric d’equips amb setze formacions

L’Hoquei Olot supera el seu topall històric. Diumenge van presentar setze equips diferents davant la seva afició, una xifra que mai abans havien assolit. L’objectiu del club és seguir formant una bona base esportiva, per assegurar el futur de l’entitat.


Diumenge la festa al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot va ser completa: per una banda, l’equip de Nacional Catalana de l’Hoquei Olot B-Sensible va guanyar el seu partit per 5 a 2 contra el Ripollet, situant-se de nou a la segona posició de la lliga. I ho va fer davant una nombrosa afició, present per assistir tant al partit com a la presentació dels diferents equips del club. D’aquesta manera, l’Hoquei Olot va fer la seva estrena oficial de la temporada, en un curs de rècord per l’entitat: mai abans hi havia hagut tants equips garrotxins jugant a hoquei per les lligues catalanes.

Jordi Pagès, president CH Olot: “Com a club, és l’any que tenim més jugadors i jugadores, amb 120 persones competint. Això fa evident el treball i l’esforç que fem per divulgar l’hoquei a la comarca”.

En total, els 120 estics del club es divideixen en setze equips diferents, nou registre històric de l’Hoquei Olot. A més, quatre d’aquestes setze formacions són comarcals d’iniciació, nens i nenes que amplien la base del club des de les edats més primerenques. Així, l’Olot s’assegura el seu futur.

Jordi Pagès, president CH Olot:  “En el passat havíem tingut poca gent, i això ho notem ara en algunes categories on no podem tenir equips. Però si formem ara la nova canalla que ens ha entrat, augurem un bon futur de cara als propers anys.”

El creixement és notable: enguany, s’han sumat tres equips més i gairebé una quarantena de jugadors per formar part de l’Hoquei Olot 2018/19.