Respectum Fisiorespi i Joan Prat Desans, negocis a Olot per millorar el descans a través de les emocions

‘Respectum Fisio Respi’  i ‘Joan Prat Descans’ són dos establiments de la ciutat d’Olot que vetllen pel bon estat físic i anímic de les persones, i per garantir un bon descans en el son, respectivament. A l’espai Amb Identitat d’avui els coneixerem millor.


A l’espai Amb Identitat d’avui hem anat conèixer dos negocis de la ciutat d’Olot completament diferents. El primer és ‘Respectum Fisio Respi’, situada al carrer Bisbe Lorenzana d’Olot, un centre que treballa des de dues besants per tal de millorar la qualitat de vida de les persones: d’una banda la respiració, i per l’altra a treballar les emocions perquè un es senti millor.

Joan Rodriguez , terapeuta i gerent respectum:”És un centre destinat a persones amb problemes respiratoris, amb nadons, nens, adults… amb problemes d’acumulació de secrecions… I per altra banda tenim Respectum, de desenvolupament humà i relacions respectuoses i jo estic especialitzat en el treball de l’home, per gestionar la masculinitats, paternitat, violència…”

D’altra banda, per poder gaudir, també, d’una bona vida i sentir-se millor és imprescindible un bon descans, com el que pot oferir el segon establiment d’avui: ‘Joan Prat Descans’, amb més de 25 anys de trajectòria.

A la botiga situada a la plaça del Mig s’hi pot trobar des de somiers, bases i matalassos de tot tipus: làtex, molles, viscoelàstica… Així com tota mena de productes de la llar, com fundes, llençols, tovalloles coixins i molt més.

‘Respectum Fisio Respi’ i ‘Joan Prat Descans’. Emoció i respiració, i qualitat en el descans.

x