Santa Pau posa en marxa oficialment el seu primer ‘scape room’

Santa Pau ja compte amb el seu propi scape room. Es tracta d’una nova proposta d’oci dirigida als adults per tal de conèixer, tot descobrint un enigma, quin és el passat històric d’aqeusta vila garrotxina. Participar-hi val cinc euros i per poder fer-ho s’ha d’anar a la Oficina de Turisme.


Santa Pau ha presentat oficialment el seu propi escape room, anomenat Escape Village Santa Pau, una nova proposta d’oci a aquest poble garrotxí que consisteix en descobrir un enigma: l’assassí del carnisser de Santa Pau, tot coneixent el passat històric i la formació d’aquesta vila garrotxina, inspiart en el segle XIV.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau:”Em feia il·lusió venir perquè és una experiència enfocada a un tipus de públic i que no teníem al poble.”

Anna Escarpanter, creadora del joc:”És un joc basat en l’època medieval i consta d’un assassinat i s’ha d’anar seguint el misteri.”

Per participar d’aquesta activitat només s’ha d’anar a la Oficina de Turisme, on es fa entrega del material necessari per tal de poder resoldre el misteri, tot seguint unes pistes. Fer l’escape room té un cost de cinc euros per persona, i el poden fer, simultàniament, fins a cinc grups. L’activitat té una durada prevista d’una hora, tot i que és autoguiada i en cap moment estàs condicionat pel temps.

Guillem Vila, creador del joc:”El material és un llibret amb fitxes amb els diferents personatges i l’objectiu és aprendre i descobrir la vila de Santa Pau.”

Des del mes de juliol s’ha fet una prova pilot on hi ha participat unes 400 persones d’arreu, i partir d’ara es posa en marxa oficialment aquesta nova proposta d’oci a santa Pau. Tot a punt doncs per resoldre el misteri.

x