Inauguren el Parc de les Oques de Sant Privat d’en Bas, a l’espera de poder-hi plantar els arbres i el túnel de salze

Sant Privat d’en Bas, a la Vall d’en Bas, ja compta amb un nou parc. La remodelació de l’espai del conegut com a espai de Les Oques ja ha finalitzat. Aquesta s’ha fet d’acord amb els resultats del procés participatiu amb el veïns que va culminar dissabte amb la inauguració oficial del parc.


Una taula de ping pong, una taula d’escacs, taules de picnic i bancs. Són alguns dels elements que s’han instal·lat al parc de les oques de Sant Privat d’en Bas. La reformulació d’aquesta zona d’esbarjo s’ha fet seguint els acords de les trobades veïnals realitzades durant el procés participatiu per a la millora de l’espai.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “Dins la participació , nosaltres teníem una partida per cobrir la inversió i els propis veïns van decidir no gastar-la tota. Diu molt d’ells. Van dir que no calien moltes coses”

Amb el procés participatiu es van fer dues trobades veïnals per definir els usos que es volia donar al parc i per acordar el projecte final. La culminació d’aquest procés va ser dissabte amb la inauguració oficial del parc. Tot i així, encara hi falta la instal·lació de la vegetació: un túnel de salze i els arbres.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “No s’han posat encara per una raó meteorològica. Falten els arbres i un túnel de salze, que els nens podran anar pels túnels. És una instal·lació gairebé idèntica a la que es va posar a l’Escola Verntallat. S’esperarà al febrer perquè els tècnics diuen que aquest tipus d’arbres convé plantar-los en aquesta època”

La intenció de l’Ajuntament i els veïns és plantar-los conjuntament a principis de l’any vinent, quan els tècnics diguin que és moment de posar-los.