El Santa Pau es mostra convençut de revertir la situació que viu a la Segona Catalana

El Santa Pau s’encomana a la unió de tot el club per revertir la situació que travessa a la Segona Catalana. Els futbolistes d’Àlex Farrés han perdut els darrers vuit partits de forma consecutiva, però consideren que han d’oblidar aquests resultats per tornar de nou a la victòria i sortir de la part baixa de la classificació.

L’última vegada que el Santa Pau va aconseguir puntuar era el passat 29 de setembre, contra el Bosc de Tosca. En aquell moment no ho sabia, però iniciava una ratxa de mals resultats que han dut l’equip a la zona baixa de la Segona Catalana. Vuit derrotes consecutives han portat als d’Àlex Farrés a la penúltima posició, la darrera contra el Porqueres per 1 a 3. La combinació de pressupost baix, equip modest i mala fortuna al terreny de joc pesen en excés en l’ànim dels jugadors.

Àlex Farrés, entrenador CP Santa Pau: “Quan perds 3 o 4 partits, alguns que no et mereixes i d’altres empès per la mala dinàmica, fa que et trobis en una mala situació”.

Malgrat la situació, l’equip tècnic està convençut que el Santa Pau pot sortir de la cua de la taula. Recorda les proeses assolides: l’ascens que ningú s’imaginava i el treball mostrat els primers cinc partits, on es van mostrar com un equip dur de tombar.

Àlex Farrés, entrenador CP Santa Pau: “El que ens va portar fins aquí és la unió de tots, que som un equip humil, i que tots hem treballat molt per estar on estem. Això ens ha de servir per adonar-nos de la nostra bona feina, i girar la truita de la situació que vivim”.

El Santa Pau visita el proper diumenge el camp del Caldes de Malavella, a partir de dos quarts de dotze del migdia.