16 empreses més signen el conveni per fer ús de la marca de ciutat 100% Olot

Setze empreses més s’han adherit a la marca de ciutat 100% Olot. Amb aquestes ja són més de 150 els negocis i les entitats que confien en aquest distintiu, que incorpora valors de compromís amb el territori i permet portar el nom d’Olot arreu.


Aquests són els representants de la quinzena d’empreses que s’han afegit a la marca 100% Olot, creada des de l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa. La seva adhesió va quedar ratificada aquest dimecres amb la signatura dels convenis de col·laboració al saló de sessions de l’ajuntament de la ciutat.

Un acte on va quedar palès que cada cop són més les empreses locals que confien en aquest distintiu per al seu producte o servei. En aquesta ocasió s’afegeixen a la llista de 100% Olot alguns dels comerços de proximitat que ja fa temps que funcionen a la ciutat i també noves propostes empresarials, vinculades al màrqueting o la salut i el benestar.

Amb elles ja són 130 negocis i 26 entitats les que s’agrupen sota aquest paraigua, que compta amb diferents modalitats: natural, comercial, esportiu, Garrotxa… totes elles amb els valors implícits de qualitat, pertinença a la ciutat i voluntat de projectar-la a l’exterior.

La marca 100% Olot permet diferents usos, tot i que els més destacats són l’aparició del logotip a la pàgina web, les xarxes socials o els correus electrònics de les entitats adherides.