El Memorial Raül Ramos del Club Natació Olot compleix un quart de segle aquest dissabte

Dissabte el Memorial Raül Ramos compleix un quart de segle. La competició del Club Natació Olot serà de nou una festa imprescindible pels amants d’aquest esport a la Garrotxa, amb la participació d’una vintena de clubs i més de 250 nedadors d’arreu de Catalunya. La prova suposa l’inici del curs del Circuit DS-Girosona.

El Memorial Raül Ramos és el torneig més important de natació dels que organitza habitualment el Club Natació Olot. Aquest dissabte, a partir de dos quarts de deu del matí, començarà la competició, amb la intenció de convertir-se en una festa de l’esport a la comarca. A més, aquest 2018 el Memorial compleix un aniversari especial.

Diego Méndez, primer tècnic natació CN Olot: “Este año celebramos el 25 aniversario del Raül Ramos, y lo organizamos con la màxima ilusión posible. Vienen clubes de toda Catalunya, con más de 250 nadadores. Tenemos ganas de ver un buen espectáculo”.

Un dels al·licients del Memorial, la primera prova del Circuit DS-Gironsona, és la possibilitat de veure als nedadors locals en competició amb nedadors de prestigi vinguts d’arreu de Catalunya.

Diego Méndez, primer tècnic natació CN Olot: “Tenemos una representación de la zona de Barcelona con el CNB, el Sant Andreu, el Hospitalet –que viene con cuarenta nadadores-, o el Cornellà, además de los clubes de la DS-Girosona, que viven una jornada importante para ellos”.

A partir de les quatre de la tarda es disputaran les finals més emocionants, en format eliminatòria.