Els tècnics del CB Vall d’en Bas i el CB Olot avisen que el derbi que els enfrontarà dissabte serà més ajustat del que indica la taula

Dissabte es juga el segon derbi garrotxí de bàsquet de la Tercera Catalana: a partir de les set de la tarda el Vall d’en Bas, tercer s’enfrontarà a l’Olot, penúltim. Tot i la desigualtat en la classificació, els tècnics esperen un duel ajustat amb tot l’ambient d’un derbi.

En l’esport pot passar de tot, i més en un derbi, on els jugadors es motiven per guanyar als seus veïns. És el que passarà dissabte al Pavelló Municipal de Sant Esteve d’en Bas, que viurà l’enfrontament entre el Bàsquet Vall d’en Bas i el Club Bàsquet Olot, tots dos del grup 1 de Tercera Catalana. Els dos equips afronten un partit que desperta interès tant als esportistes com a l’afició.

Joel Sabido, entrenador CB Vall d’en Bas: “Amb moltes ganes, molts de nervis. L’equip té ganes de jugar el primer derbi de la temporada, i és la primera vegada que afronto un partit així com a entrenador”.

Xevi Rodríguez, entrenador CB Olot: “L’encarem com qualsevol altre partit, intentant ser un equip agressiu, que surti a competir, i que lluiti fins al final per tenir opcions per endur-nos la victòria”.

A la classificació, la Vall d’en Bas és tercer, amb només una derrota en vuit partits, mentre que l’Olot és penúltim, amb dues victòries en els mateixos enfrontaments. Els visitants adverteixen dels perills del rival, i l’En Bas considera que no es poden refiar del que indica la classificació.

Xevi Rodríguez, entrenador CB Olot: “A l’En Bas li agrada molt córrer i jugar amb passada a la mà, i ho hem de controlar molt”.

Joel Sabido, entrenador CB Vall d’en Bas: “La seva classificació és enganyosa: sempre fan patir el seu rival, i ens trobarem a un equip agressiu, intens en defensa individual com en bloc directe. Hem de saber-nos adaptar a aquest ritme.”

El desenllaç es podrà conèixer aquest dissabte a partir de les set de la tarda, a casa de l’equip de la Vall.