ERC Olot exigeix a l’equip de govern solucions pel mal estat del camp del Joventut Sant Pere Màrtir

Esquerra republicana d’Olot insta a l’equip de govern de l’ajuntament d’Olot a solucionar d’immediat els problemes en el terreny de joc del Club Joventut Sant Pere Màrtir, després d’una petició que el mateix club ha fet a aquest grup de la posició, segons ha informat Esquerra.


El grup d’Esquerra Republicana a l’ajuntament d’Olot reclama resoldre d’una vegada per totes la problemàtica del camp de futbol del Club Joventut Sant Pere Màrtir, després d’una petició feta a Esquerra per part del club, segons ha informat el mateix grup municipal.

Anna Barnades, ERC Olot.”El club ens va demanar per explicar-nos aquí al camp i la seva problemàtica. Vam pdoer venir a veure com estava el camp fa uns dies, trepitjant la gespa, per dir-ne d’alguna manera.”

Des de fa temps el Sant Pere Màrtir no pot dur a terme amb normalitat els entrenaments i partits en el seu terreny de joc, ja que la gespa no presenta bones condicions a més dels problemes de drenatge que s’accentuen en episodis de pluja, uns problemàtiques que, segons va informar fa unes setmanes l’equip de govern, s’estan intentant resoldre.

 Anna Barnadas, ERC Olot:”Nosaltres demanem a l’equip de govern del PdCat és que al més aviat possible torni la operativitat en aquest camp. ”

Josep Quintana, ERC Olot:”Entenem que és una deixadesa de l’equip de govern perquè això són diners llençats. No s’han areglat les instal·lacions del club.”

Des d’Esquerra Republicana atribueixen una causa concreta a aquesta problemàtica i proposen, també, una solució.

 Anna Barnadas, ERC Olot:”Nosaltres, quan es va apostar fer uns acamps a Olto dedicats al futbol base, la nostra aposta era el camp de les planotes, que tenien la possibilitat de ser un espai més gran.”

Anna Barnadas, ERC Olot:”Ara el que cal és arramangar-se i fer la inversió que faci falta.”

A l’aire, doncs, la situació de les instal·lacions del joventut Sant pere Màrtir, un dels clubs amb més jugadors de tota la comarca.