L’Escola d’Art d’Olot i Can Make s’uneixen per la Setmana de l’Emprenedoria

Segueix en marxa la setmana de l’emprenedoria, i aquest dimecres vam anar a conèixer una activitats que els alumnes d’interiorisme de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot van dur terme a Can Make, a Les Preses, i que consistia en construir làmpades amb nous materials i noves tècniques.


En el marc de la setmana de l’emprenedoria, aquest dimecres es va dur a terme a les instal·lacions de Can Make, Ingenèrum, a Les Preses, el taller sobre com fer un llum de cartró, en el que hi van participar alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot.

Adrià Bassaganyes, Can Make:”El que fem és ensenyar-los-hi com fer anar l’ordiandor i alguns programes de disseny epr tal d’incorporar-los als seus disseny. Hem vist que els hi dona moltes noves utilitats, i ens ha sorprès la qualitat dels productes que han sabut treure amb el poc temps que porten dedicant-hi.”

L’objectiu dels alumnes era construir una làmpada de cartró fent servir el talla làser, a partir d’un esquema fet, prèviament, per ordinador, tot utilitzant materials poc nobles, però a la vegada tan útils com el cartró.

Manel Vinyes, estudiant GS disseny interiorisme:”Hem fet un taller de làmpades de catró, creades per capes, les hem tallat amb màquines làser, molt potent, i que com a interiorista, en un futur, em pot servir molt, i així no haver-ho de fer tot a mà.”

Amèlia Sardà, professora i membre equip directiu Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot:”Cda any hem col·laborat amb les activitats de la Semana de l’Emprenedoria, i l’any passat vam pensar que tenint els estudis superiors de disseny  i tenint empreses com Can make podríem aprofitar i fer activitats concretes.”

Un cop fetes les làmpades es vendran a la botiga de la oficina de turisme d’Olot, i els beneficis de les quals aniran destinats a fins solidaris.