‘De Canyes amb…’ debat sobre diferents models de coworking en el marc de la Setmana de l’Emprenedoria d’Olot

El bar Rocco d’Olot va acollir aquest dijous al vespre una nova edició dels debats ‘De canyes amb…’ en aquest cas emmarcada dins la Setmana de l’Emprenedoria’. En aquesta edició el tema de debat va ser els coworkings, una forma d’organització de treballadors que a poc a poc es van obrint pas a Catalunya i també a la Garrotxa.


Un entorn distès sempre afavoreix el debat, per això Volcànic Internet i Ingènerum impulsen el cicle ‘De Canyes’ en un bar de la ciutat. Aquest dijous es va viure una nova edició de la iniciativa organitzada en el marc de la Setmana de l’Emprenedoria d’Olot.

El tema escollit va ser el coworking, una forma d’organització laboral que s’està obrint camí a les ciutats, consistent en un grup de treballadors freelance que comparteixen un espai de treball públic o autogestionat.

Representants de diversos tipus de coworking de Barcelona, Girona i Olot van participar a la conversa, que va permetre posar sobre la taula diferents opinions sobre les claus de l’èxit d’aquest model associatiu a l’alça.

Jordi Silvente, representant Cowocat Rural: “Afortunadament a Olot n’hi ha un que funciona, l’administració en vol fer un i també hi ha gent que pensa en fer-ho a la comarca. És important perquè és una eina dinamitzadora molt potent”

Després d’una hora i mitja llarga de tertúlia una de les principals conclusions va ser que aquest tipus de projectes van més enllà d’un espai de treball i que la dinamització és imprescindible per crear comunitat.

x