El CE Besalú i el CF Sant Jaume s’enfronten en un derbi marcat per la vella rivalitat i la necessitat de punts dels locals

A la Segona Catalana, aquest dissabte es viurà un nou derbi garrotxí: Besalú i Sant Jaume s’enfronten a partir de les quatre de la tarda, recuperant una vella rivalitat. El partit es podrà veure en diferit per Olot Televisió, el mateix dia a dos quarts de vuit del vespre.

El Club Esportiu Besalú i el Club de Futbol Sant Jaume de Llierca han mantingut durant anys una sana rivalitat, que es tornarà a fer evident aquest dissabte. A partir de les quatre de la tarda, els dos equips s’enfronten de nou un any i mig després de l’última vegada, en un derbi garrotxí que genera expectació als dos municipis.

Joan Sánchez, entrenador CF Sant Jaume: “És un derbi, és molt maco, té aquest al·licient de ser un partit diferent i la gent de Sant Jaume en té ganes de viure un derbi així”.

El Besalú és l’equip que arriba al matx amb una pitjor situació a la classificació: és 14è a la lliga, amb 12 punts, i no va aconseguir la primera victòria de la temporada fins a la setena jornada. Tot i això, ja ha disputat els seus partits contra els equips de la part alta de la taula.

Ernest Bassols, entrenador CE Besalú: “Afrontem el partit amb dificultats, però amb la il·lusió de tenir tres punts més i de jugar a casa, on sempre ens mostrem més forts”.

Per la seva banda, el Sant Jaume és sisè, amb 21 punts: els verd i blancs els veuen com un rival molt compacte, però el filial olotí adverteix de la perillositat del Besalú.

Ernest Bassols, entrenador CE Besalú: “Venen amb una dinàmica molt bona, tenen un concepte del futbol molt clar, ho tenen tot molt ben estudiat i treballat”.

Joan Sánchez, entrenador CF Sant Jaume: “-El Besalú- és un equip molt dur, amb veterans i bons jugadors. La situació que ocupa és momentània”.

El partit es podrà veure en diferit el mateix dissabte per Olot Televisió, a partir de dos quarts de vuit del vespre. La retransmissió es repetirà diumenge a les quatre de la tarda.