El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa s’atura per condemnar l’agressió a una treballadora dels serveis socials

El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa s’ha sumat a l’aturada dels centres de treball de serveis socials, convocada pels sindicats Comissions Obreres i UGT. Durant 15 minuts, els professionals han parat la seva activitat i s’han concentrat davant de la seu del Consorci, per condemnar l’agressió patida per una treballadora del centre de benestar de Gironès-Salt durant l’exercici de la seva activitat laboral, el passat divendres 23 de novembre. El col·lectiu ha volgut donar-li suport i reivindica uns serveis socials dignes i segurs, a més d’un repensament de les polítiques públiques per cobrir les necessitats de la gent amb més recursos, un canvi de model més pròxim i mesures per a la protecció dels professionals.