Els veïns votaran sobre el projecte de reforma del Centre Cívic de Riudaura

Els veïns de Riudaura tindran l’última paraula sobre del Centre Cívic del municipi. El va dissenyar l’equip RCR Arquitectes, però després de més d’una dècada sense utilitzar-se necessita una reforma valorada en 600 mil euros. L’Ajuntament ha consensuat una proposta de projecte que es posarà a votació en una consulta abans d’acabar el mandat.


Fa quinze anys que el Centre Cívic de Riudaura dissenyat per RCR Arquitectes, està tancat i pràcticament en desús per les deficiències estructurals i normatives que presenta. Desencallar la situació d’aquest equipament públic era un dels reptes de l’actual equip de govern de Fem Riudaura, que ha treballat per posar sobre la taula una proposta de remodelació valorada en 600.000 euros.

La Diputació de Girona i RCR a través de la seva fundació s’han compromès a aportar-hi 150 mil euros cadascun i una tercera part provindrà dels romanents de l’ajuntament de Riudaura. Queden pendents de concretar els 150 mil euros que correspondrien a la Generalitat.

Amb el finançament gairebé resolt, l’última paraula sobre l’execució d’aquest projecte la tindran els riudarencs, en una consulta popular que es celebrarà abans d’acabar el mandat, previsiblement a principis d’any.

El resultat de la votació comprometrà una de les decisions més importants del proper equip de govern de Riudaura, després de les eleccions municipals del maig.

Deixa un comentari