La Unió Esportiva Olot necessita fer-se fort a casa contra l’Alcoià per distanciar-se de la zona baixa de la Segona B

La Unió Esportiva Olot rep l’Alcoià aquest diumenge, a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Els de Raúl Garrido necessiten tornar a ser forts a casa per millorar la seva situació a la taula: de moment, només hi han aconseguit una victòria en les set jornades que han disputat a l’Estadi Municipal.

L’Alcoyano és un dels clubs històrics del futbol espanyol, i aquest diumenge visita el camp de la Unió Esportiva Olot. Els de Raúl Garrido preveuen un equip que jugarà molt diferent respecte l’Espanyol B, l’últim rival dels olotins, i que arriba a l’Estadi Municipal amb urgències a la classificació.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “Té futbolistes per jugar bé, però es repleguen ràpid i fa difícil que el contrari pugui desenvolupar la seva idea. Té l’angoixa de la classificació, però amb la seva qualitat poden treure punts a qualsevol”.

Però la Unió Esportiva Olot també té reptes per resoldre: un d’ells és fer-se fort a casa, on només han aconseguit set punts en les set jornades que han disputat com a local, amb una sola victòria davant els aficionats. Raúl Garrido vol millorar aquesta estadística, però no vol pressions.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “Hem de revertir els resultats, però sense angoixa. Si nosaltres juguem bé la pilota i estem ordenats, estarem més a prop de guanyar que és el que volem”.

L’entrenador valencià comptarà amb tota la plantilla disponible, un beneït maldecap pel tècnic. Segons ell, això evidencia la bona preparació física que duu a terme l’equip.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “Estem fent un treball molt bo. Tractem d’estar pendents de tot perquè tothom estigui disponible. I això és difícil i fa moltes jornades que estem així, per tant el treball de l’equip tècnic en aquest sentit és ideal”.

El partit entre l’Olot i l’Alcoyano es disputarà diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda.