El derbi entre el CE Besalú i el CF Sant Jaume acaba amb repartiment de punts després de comptar poques ocasions (0-0)

El derbi de Segona Catalana entre el CE Besalú i el CF Sant Jaume ha conclós amb empat a 0 després d’un enfrontament de màxim respecte entre els dos rivals.

Els dos equips ho han intentat a la primera part, amb internades que, però, quedaven frustrades per la defensa en l’àrea rival abans de poder generar ocasions clares de gol. Amb l’avançament dels minuts, les propostes dels dos conjunts trobaven el seu topall al mig del camp, on el joc es veia trabat, generant alguns moments de tensió entre els jugadors. Les ocasions més clares de la primera part han vingut d’una internada d’Aguilar per la banda esquerra per part dels jugadors d’Ernest Bassols, i un cop de cap que ha acabat a la creueta de Moreno per part del conjunt de Joan Sánchez.

A l’inici de la segona part, els dos equips han redoblat la intensitat sense fortuna. Unes mans xiulades a l’àrea del Sant Jaume ha motivat la pena màxima per als locals. El porter Moreno, però, ha adivinat la trajectòria de la pilota, en una aturada molt lluïda. El desgast dels jugadors banc-i-verds ha estat aprofitat pel filial de la Unió Esportiva Olot als darrers minuts per generar una ocasió des de la banda dreta que ha servit per a lluïment del porter del Besalú, Conesa, qui ha fet una gran aturada. El partit ha acabat amb repartiment de punts davant la impossibilitat d’obrir el marcador. El partit s’ha retransmès aquest dissabte per Olot Televisió, que l’oferirà novament aquest diumenge a les 6 de la tarda.

Deixa un comentari