El Memorial Raül Ramos bat els seus rècords de participació segons el mateix Club Natació Olot

El Club Natació Olot ha viscut aquest dissabte la 25a edició del Memorial Raül Ramos, amb l’assistència de més de 280 nedadors i 20 equips catalans. Abans d’arrencar la competició s’ha fet un minut de silenci per recordar a Montserrat Tresserras.

El Memorial Raül Ramos de Natació ha tornat a ser un espectacle per als aficionats garrotxins d’aquest esport. Les instal·lacions de les Tries s’han omplert amb els nedadors vinguts d’arreu de Catalunya, esportistes que amb la seva competició han batut dos rècords de participació segons el mateix Club Natació Olot, organitzador de l’esdeveniment.

Gemma Soy, presidenta Club Natació Olot: “Un és el rècord d’assistència de nedadors, amb més de 280 esportistes presents a la piscina de competició del club, i l’altre és el de clubs participants, amb 20 entitats d’arreu de Catalunya”.

La jornada ha començat ben d’hora, a dos quarts de deu del matí, amb un senzill però sentit homenatge a Montserrat Tresserras: el públic ha acompanyat als familiars de la primera nedadora del món que va creuar el canal de la mànega en ambdós sentits en un emotiu minut de silenci.

Gemma Soy, presidenta Club Natació Olot: “Pel ressò que havia donat Montserrat Tresserras a la natació i al Club Natació Olot, hem cregut apropiat fer-li un homenatge en el marc d’una competició important per a la natació com és el Raül Ramos”.

Quant a resultats destaca les victòries del nedador CN Sant Andreu, internacional amb la selecció espanyola, Alberto Lozano, que es va imposar en els 100 papallona (53.32) i en la prova d’eliminació, i la olotina Lídia Huete, que es va endur la victòria en l’hoctòmetre de papallona (1:01.26) i va ser segona en el d’estils (1:06.70), per darrere de la nedadora del CN Sant Andreu Ana Alonso (1:05.62). Un altre dels nedadors destacats va ser Javier Villanueva, del CN Sant Andreu, que va ser primer en els 200 metres lliures (1:51.13), molt superior a la resta de rivals..

El Memorial Raül Ramos és la primera prova del circuit Girosona de clubs de la demarcació, juntament amb el Trofeu Tresserres de Banyoles, el Trofeu del Mercat del Ram de Vic i el Ciutat de Girona.

Deixa un comentari