La UE Olot salva un punt a casa davant l’Alcoià (1-1) en un partit gris

Un punt més per a la Unió Esportiva Olot, després d’empatar a un  aquest diumenge a casa contra l’Alcoià, en un duel poc vistós i amb molta tensió a les banquetes. L’Acoià va aprofitar una errada defensiva a la primera part, però els jugadors de Garrido van salvar una mala tarda en temps de descompte.


Partit gris, però amb recompensa. Així es podria resumir el duel entre Olot i Alcoià d’aquest diumenge, que va acabar amb repartiment de punts.

L’Alcoià va dominar la primera meitat davant un Olot que va tenir alguna arribada en camp rival però sense perill. Una errada a l’àrea de Ginard, però, va condemnar als locals, al minut 31, i Lino no ho va desaprofitar. Els quinze següents minuts, els previs al descans, la UE Olot ha quedat K.O.

Però a la represa els jugadors de Raúl Garrido van reaccionar i van jugar la segona meitat del matx en camp rival, amb un Alcoià tancat en defensa.

Un xut a la frontal de l’àrea de l’Olot va deixar estabornit a Tomàs Ruso, però tot va quedar, sortosament, en un ensurt. I després de molt intentar-ho va arribar el gol, després d’un penal, molt discutit, xiulat per Pulido Santana, que va permetre a la UE Olot, en temps de descompte salvar un punt.

Héctor Simon, jugador UE Olot:”Hem salvat un punt el final. El penal era claríssim”.

Vicente Mir, entrenador Alcoià:”Quan ja teníem el partit pràcticament guanyat, però a les imatges es veu com no és penal, i us han donat un punt. L’àrbitre volia xiular un penal i l’ha xiulat.”.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”A mi m’ho ha semblat [penal], a ell [Vicente Mir], no ho se. En tot cas l’àrbitre l’ha xiulat,. Així que… No hem fet un bon partit, hem tingut molts problemes amb la sortida de pilota. A la segona part, però, al final del partit, amb joc directe, Blàzquez de central ho ha fet bé, i el punt és just perquè no mereixíem perdre.”.

D’altra banda, a l’àrea tècnica es va jugar un partit en paral·lel, entre els dos tècnics, Vicente Mir i Raúl Garrido, que se les van tenir durant tot el partit.

Vicente Mir, entrenador Alcoià:”Conec a en Raúl, i que tingui aquesta actitud em sembla lamentable, molt lamentable. Ho perd tot com a entrenador.”

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Jo podria recliminar-li, a en Vicente, l’actitud que ha tingut amb mi durant tot el partit, dirigint-se a mi d’una manera poc respectuosa, quan jo ni ‘havia dirigit a ell. Estava molt, molt ‘encès’, se que té una situació complicada, i que està en molta tensió, però jo no en tinc la culpa.”

La UE Olot segueix vuitè a la lliga i la setmana que ve visitarà l’Ebre, amb l’objectiu, com cada setmana, de distanciar-se del descens.

 

Deixa un comentari