El networking ‘One to one’ tanca la 4a Setmana de l’Emprenedoria

El Networking One to one, Can Monsà, va tancar la quarta edició de la Setmana de l’Emprenedoria, que es va dur a terme durant tota la setmana a Olot amb una dotzena d’activitats programades. El Networking es va dur a terme a Can Monsà, i va comptar amb el coach Carles Martí.


Aquest divendres es va tancar la Setmana de l’Emprenedoria amb un Fòrum d’oportunitats empresarials, amb el Networking que portava per nom One to One, i que es va dur a terme a Can Monsà, conduit pel coach Carles Martí.

 Carles Martí, coach:”En el taller es parla d’estratègies de negociació a partir de la programació neurolíngüística, seguit de la sessió de networking ua sessió d’intercanvi entre empreses i empresaris per estendre xarxes, per combinar esforços.”

L’objectiu principal de la trobada era posar en contacte a diversos empresaris de la comarca, per tal de compartir coneixement i intercanviar opinions, i fins tot per treballar en xarxa, i més a nostra comarca, on les empreses són més aviat petites.

 Joan Plana, Associació Joves Empresaris Garrotxa:”Tot el que està relacionat entre les empreses creiem que està bé que es promoguin a la Garrotxa, que sempre s’ha caracteritzat per ser una comarca més tancada, fa que es puguin dur a terme projectes de més grans.”

Carles Martí, coach:”Tot i que sembalria lògic que Olot tots ens coneguessim una mica, no és així, i de vegades hi ha moltes empreses que no tenen prou contacte les unes amb les altres, i la veritat és que a través d’aquestes sessions la gent es coneix i intercanvia opinions.”

Punt i final, doncs, a la quarta edició de la Setmana d’Emprenedoria, cinc dies amb una dotzena d’activitats per conèixer i aprofitar tot allò relacionat amb l’empresa, un element imprescindible a la comarca.