El president Torra a Olot sobre la vaga de fam de Sánchez i Turull: “El país no pot acceptar el que viu”

Durant l’acte del 50è aniversari d’integra, el president de la Generalitat va referir-se a la vaga de fam iniciada per Jordi Sánchez i Jordi Turull a la presó. Quim Torra ha demanat una reflexió com a país que, segons ha dit, no pot acceptar el que viu.

Quim Torra, president de la Generalitat: “Integra, lligat a Olot i a la Garrotxa, ens està enviant un missatge universal, que és un missatge de fraternitat. Jo penso que el nostre país s’ha de mirar a sñi mateix i ha de dir que no pot acceptar aquesta situació, perqupe no és tolerable viure en aquesta experiència de l’intolerable que està vivint el país.Només apel·lant als grans valors de la democràcia, la justícia i la llibertat, que els ha d’apel·lar tota la nació sencera, ens en podem sortir com a país”.