Empat sense gols en el derbi de segona catalana entre Besalú i Sant Jaume de Llierca

Pel que fa a la resta de la jornada esportiva, cal destacar l’empat a 0 al derbi de Segona Catalana entre el Besalú i el Sant Jaume. En hoquei l’Olot es classifica pel grup de millors equips de la Nacional Catalana, i en bàsquet es va disputar un altre derbi, entre la Vall d’en Bas i l’Olot, amb victòria per l’equip local.


La igualtat va ser la nota dominant en el derbi entre Besalú i Sant Jaume a la Segona Catalana, que va acabar 0 a 0, en un partit on cap dels dos equips va poder sotmetre al rival, i on les oportunitats de gol van ser escasses. El més destacat va ser l’aturada del porter visitant Marc Moreno al penal llançat per Roger Torrent per mans d’Obrador. A la mateixa categoria, el Bosc de Tosca va perdre per 3 a 0 al camp del líder L’Escala, i el Santa Pau va trencar la ratxa de vuit partits consecutius amb derrota després d’empatar a 1 al camp del Caldes. En hoquei, victòria de l’Olot a la pista del Reus per 3 a 4, certificant la seva classificació pel grup dels millors de la Nacional Catalana, i sorpresa del Club Vòlei Olot masculí, que va guanyar a la pista del líder Sant Martí en una temporada molt irregular. Un altre punt d’interès de la jornada estava al pavelló de Sant Esteve d’en Bas, amb el derbi garrotxí de bàsquet entre la Vall d’en Bas i l’Olot, que es va resoldre a favor dels locals per 77 a 69. El Garrotxa Santjoanenc va perdre a la pista del Salt de dos punts. I alegria per l’Olot femení, que a la Segona Catalana va aconseguir la primera victòria de la temporada per 78 a 45 contra el Roses. Però el cap de setmana no seria el mateix sense la celebració del Memorial Raül Ramos de natació, que va ser una gran festa de l’esport i que vam viure en primera persona a les instal·lacions del Club Natació Olot.

x