ERC d’Olot presenta candidata, projecte i equip per a les elecions municipals en dos actes celebrats aquest cap de setmana

Esquerra d’Olot ha tingut una intensa activitat aquest cap de setmana. El grup municipal ha presentat la candidatura d’Anna Barnadas per a les properes municipals amb dos actes: dissabte va presentar l’equip de treball amb què afronta les eleccions, i diumenge es va fer acompanyar per la consellera Ester Capella i el diputat Joan Tardà a la plaça de Sant Miquel.


Amb la premissa que la candidatura d’Esquerra a Olot no és un projecte d’una sola persona, sinó col·lectiu de persones diferents que s’estimen la ciutat, la candidata Anna Barnadas va presentar dissabte el seu equip de treball. La professora de la Pompeu Iolanda Suescun coordinarà l’equip d’economia i empresa i l’actual regidor Lluís Juncà, l’àrea d’habitatge. La mediadora social Laila el Gamouchi s’encarregarà l’esports i salut. L’estudiant d’advocacia i màster de polítiques socials Adrià Aulines és el responsable de participació. Manel Mitjà s’encarregarà de mobilitat, la filòloga Meius Ferrés d’entitats i el comercial i dinamitzador Anscari Segovia, de comerç i oci. La politòloga Susanna Pagès coordina l’equip de jovent, Aprinderjot Singh, el d’innovació i Josep Quintana el de cultura i art. El professor Nats Granados es fa responsable d’educació, ensenyament i ciutadania, i la periodista Ester Carreras, de comunicació i noves tecnologies. Barnades, per la seva banda, coordina l’equip de patrimoni natural i transició energètica.

Diumenge, Barnadas va estar acompanyada per la consellera de Justícia, Ester Capella, i el diputat Joan Tardà. Es va parlar de la construcció d’un Olot republicà, on es generi riquesa i estigui més ben repartida, amb millors feines. També es va recordar els polítics que són a la presó. Capella va llegir una carta de Carme Forcadell on l’expresidenta del Parlament agraïa el suport rebut des de la Garrotxa.

A l’acte també va participar el senador Robert Masih, qui va reivindicar ciutats amb prosperitat per a tothom i ciutadans amb els mateixos drets i deures.

x