El CPA Olot ha estat escollit com a millor equip català del 2018 per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya

El Club de Patinatge Artístic Olot ha estat escollit com a millor equip català de l’any. Així ho ha determinat el jurat de la 22a edició de la Festa de l’Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el diari SPORT.


Es tracta de la segona vegada que el CPA Olot obté aquest guardó, després del de 2014, quan va ser escollit millor equip femení. Aquest 2018, el club garrotxí ha fet créixer de nou les seves vitrines de trofeus guanyant el seu dotzè títol mundial de grups de xou. El premi es lliurarà el proper 15 de gener al CaixaFòrum de Barcelona, on també es reconeixerà professionals de la talla de Jordi Alba i Jessica Vall, com a millor esportistes de l’any, Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’, com a millor entrenador, o Juan Carlos Navarro com a esportista de llegenda.