Els nens de l’escola Joan XXIII posen a la venda el Torró Amic de la Pastisseria Ferrer i Olot Televisió

Des d’aquest cap de setmana ja es pot comprar el Torró Amic, la iniciativa solidària de la Pastisseria Ferrer d’Olot amb la col·laboració d’Olot Televisió. Part dels beneficis recollits amb la venda d’aquest dolç nadalenc es destinaran a renovar el pati de l’escola Joan XXIII. Els alumnes del centre també han participat en tot el procés.


L’Ivan i l’Adrià, dos nens de l’escola Joan XXIII d’Olot, han ajudat al pastisser olotí Jordi Ferrer en els darrers passos de l’elaboració del Torró Amic: Els dibuixos del pati fets per ells i els seus companys del centre educatiu ja estan impresos sobre xocolata i cal enganxar-los a sobre el torró. Després s’han de tancar bé les caixes i posar-hi l’etiqueta identificativa.

Adrià Rodríguez, alumne escola Joan XXIII: Hem vingut a veure els torrons i a veure com els enganxava en Jordi. M’ha agradat quan hem posat les capses.

Ivan Bonet, alumne escola Joan XXIII: Faltava posar una cosa, com una capsa. Les hem posat i ja els hem acabat.

 Un any després de la primera idea, el torró solidari creat des de la Pastisseria Ferrer amb el suport d’Olot Televisió i la col·laboració d’Integra ja està a punt per vendre.

Jordi Ferrer, pastisser: “A hores d’ara ja ens han superat les expectatives del que volíem fer. S’hi ha interessat moltíssima gent i encara han de començar les vendes de botiga. Crec que podem aconseguir bastant finançament per fer el pati nou per l’escola”

El Torró Amic es pot trobar durant totes les festes a la Pastisseria Ferrer a un preu de 15 euros, cinc dels quals es destinaran a finançar les obres del pati de l’escola d’educació especial Joan XXIII.