L’Escola Cor de Maria d’Olot aconsegueix la participació més elevada a la seva Cursa Solidària i recull 3.000 euros per a la Marató

La Marxa no va ser l’únic esdeveniment esportiu benèfic del cap de setmana. L’Escola Cor de Maria d’Olot organitza des de fa cinc anys la Cursa Solidària Pro Marató; ho fan els seus alumnes de 3r d’ESO en un projecte que combina emprenedoria i voluntariat. Enguany han superat totes les seves xifres.


El pàrquing situat al carrer Macarnau va ser el punt de partida d’un esdeveniment esportiu plenament consolidat: és la Cursa Solidària del Cor de Maria d’Olot, que aquest 2018 ha arribat a la seva cinquena edició. Cada any espera aconseguir fons per a la Marató de TV3, que enguany es dedica a l’investigació del càncer. En la seva última edició, la Cursa ha batut els seus registres de participació: hi van prendre part 350 persones i es van recaptar 3.000 euros.

La cursa l’organitzen els alumnes de tercer d’ESO de l’escola, en un projecte que aglutina dues vessants: l’emprenedoria per tal de poder-la muntar i la solidaritat a través del voluntariat. Des de ben aviat, els estudiants es van haver d’encarregar de diverses tasques.

Així, la Cursa Solidària del Cor de Maria ha estat un èxit de nou. El testimoni l’agafaran els estudiants d’un curs posterior per organitzar la cursa de l’any vinent.

x