Argelaguer se solidaritza amb la vaga de fam dels presos polítics i només oferirà aigua als seus vermuts populars de la Festa de Sant Damas

Un altre municipi que es solidaritza amb la vaga de fam dels presos és Argelaguer, que aquest cap de setmana celebra la seva Festa Major de Sant Damas, i ha decidit que en els seus vermuts populars només oferirà aigua. D’altra banda, coincidint amb la festa Argelaguer vota el seu Consell de Poble, el nou òrgan participatiu municipal.

Les activitats de Nadal arriben ben aviat a Argelaguer, amb la celebració de la Festa Major de Sant Damas. A partir del 6 de desembre, el municipi agafa embranzida amb l’esdeveniment, amb un repic de campanes i una exhibició de patinatge artístic a la tarda. Els actes més destacats del dissabte seran un espectacle infantil a càrrec del grup d’Argelaguer ‘Samfaina de Colors’, i el concert de Guillem Roma a la nit, i diumenge el poble viurà una trobada gegantera al matí i una obra de teatre a la tarda. Però la festa destaca sobretot en la seva vessant popular. El divendres al matí s’organitza una fireta de Nadal, on hi participa tot el poble.

Un altre assumpte important que decidirà aquests dies el municipi és el seu Consell de Poble. El 8 de desembre es votaran els membres d’aquest òrgan participatiu i municipal, per fomentar la responsabilitat de tots els veïns i la transparència de la gestió de govern.

Vinculat amb l’actualitat, l’Ajuntament ha decidit solidaritzar-se amb la vaga de fam engegada pels presos polítics del govern català. Per aquest motiu, només oferirà aigua als vermuts populars previstos per la Festa de Sant Damas.

x