Corisa Media Grup, accionista majoritari d’Olot Televisió, rebrà el Premi Nacional de Comunicació de Proximitat

El Govern de la Generalitat ha acordat aquest matí atorgar el Premi Nacional de Comunicació de Proximitat a Corisa Media Grup. Així ho ha fet públic la consellera de Presidència, Elsa Artadi, en la roda de premsa posterior al Consell Executiu. El guardó reconeix la llarga trajectòria d’aquesta casa -fundada l’any 1989- com a «exemple de mitjà de comunicació de proximitat, que abraça totes les branques de la comunicació, des de Ràdio Ripoll, a Televisió del Ripollès, el setmanari El Ripollès i el ripollesdigital.cat». A més, el Govern també ha destacat que des del 2010 Corisa Media Grup convoca i organitza els Premis Ripollès Líders.


Des d’aquest darrer any, aquesta empresa ha ampliat el seu àmbit geogràfic, convertint-se en l’accionista majoritari d’Olot TV i també és present a la Cerdanya, amb els 40 Principals Pirineus i Ràdio Pirineus. El guardó s’entregarà aquest pròxim dilluns al Palau de la Generalitat de Catalunya.