El Pessebre Vivent de Santa Pau torna el 7 i 8 de desembre amb novetats en el muntatge

Aquest pont de desembre torna el pessebre vivent més matiner de la Garrotxa, el de Santa Pau. Els dies 7 i 8 de desembre a partir de les set de la tarda el conjunt històric del municipi es vestirà per a l’ocasió amb una trentena d’escenes i més de 150 voluntaris.


Divendres i dissabte la vila vella de Santa Pau viatjarà en el temps en una nova edició del Pessebre Vivent, una tradició recuperada  que dóna el tret de sortida a les festes en aquest municipi garrotxí. Tot conservant l’esperit de l’activitat, que reprodueix escenes bíbliques i costumistes ambientades al 1900, l’organització ha volgut sorprendre als visitants amb diverses novetats.

Elvireta Curós, Amics del Pessebre Vivent de Santa Pau: “Hem volgut fer un pessebre bastant diferent, amb més escenes i fer-les més espectaculars”

Els Amics del Pessebre Vivent de Santa Pau han pensat per a l’ocasió una trentena d’escenes amb la participació de més de 160 voluntaris. Les representacions es faran els dies 7 i 8 de desembre de les set de la tarda a dos quarts de deu de la nit.

Visenç López, : “Les entrades es poden comprar per Internet al web de la coordinadora dels pessebres vivents de Catalunya i també unes hores abans de cada representació”

El de Santa Pau serà l’encarregat d’encetar el calendari de pessebres vivents de Catalunya aquest pont de desembre, després que el 2015 es canviés la data amb molt bona acollida del públic.

x