La junta d’accionistes de la Unió Esportiva Olot aprova els comptes de la temporada passada i un pressupost de gairebé un milió d’euros per l’actual

La Unió Esportiva Olot va celebrar dilluns la seva Junta General d’Accionistes, on hi van prendre part la meitat del capital social del club. Els presents van aprovar els comptes de la temporada i el pressupost.

El pressupost de la temporada 2018/19 de la Unió Esportiva Olot ha estat aprovat per la Junta General d’Accionistes, en una reunió que va tenir lloc al Restaurant la Deu d’Olot. En total, l’equip garrotxí té previst disposar de 957.000 euros, i ha tancat els números de l’any anterior en positiu tot i un dèficit en el curs passat per la destitució de Martin Posse. Aquest desajust s’ha cobert amb fons propis del club i un préstec participatiu a càrrec de la mateixa junta directiva.

Joan Agustí, president Unió Esportiva Olot: “Aquest era el nostre compromís: equilibrar els números amb fons propis i que els accionistes de l’Olot mantinguessin el seu valor”.

Així, l’Olot seria dels pocs equips de la Segona B que compleix amb els paràmetres econòmics: només 18 dels 80 que hi competeixen presenten fons propis positius. El president es queixa de la situació desigual, i defensa que el seu projecte és equilibrat i únic al país.

Joan Agustí, president Unió Esportiva Olot: “A banda de ser l’únic club que competeix amb patrimoni positiu tot i no ser mai a Primera o a Segona Divisió, el millor tret de la Unió Esportiva Olot és que som l’únic club que competeix amb jugadors del nostre país”.

Precisament, demana a la Garrotxa que acompanyi a l’Olot a aconseguir noves fites: Agustí persegueix arribar a un número concret de socis.

Joan Agustí, president Unió Esportiva Olot: “L’Olot necessita arribar als 1.400 socis, i necessitem que la ciutat d’Olot giri una mica la cara cap a aquest projecte que només disposa de jugadors catalans a la Segona B”.

A la Junta General d’Accionistes hi van prendre part el 50% del capital social de la Unió Esportiva Olot.