L’ANC convoca per a aquest dijous un dia de dejuni en solidaritat amb els polítics empresonats que fan vaga de fam

Les mostres de suport a la decisió dels quatre polítics empresonats que han decidit fer vaga de fam s’han reproduït en les últimes hores a la Garrotxa. L’ANC ha convocat per a aquest dijous un Dia de Dejuni Solidari a l’Hospici d’Olot, de les 7 del matí a les 12 de la mitjanit. Per participar-hi, no cal inscripció prèvia.

Josep Ferrés, coordinador ANC Olot: “Fer dejuni vol dir que no ingerirem cap tipus d’aliment, només aigua. El que sí que farem és aprofitar aquestes hores que estarem aplegats per intentar pensar en com podem ajudar al nostre país a desncallar aquesta situació i com podem ajudar a les institucions a fer accions que siguin més eficaces que les que avui estem fent des de la societat civil”.

Deixa un comentari