RCR Arquitectes rebrà la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya, la màxima distinció honorífica del Govern

RCR Arquitectes rebrà la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya. El Govern ha volgut reconèixer a l’estudi com una “referència de l’arquitectura catalana amb projecció internacional i prestigi”. Es tracta de la màxima distinció honorífica que atorga la Generalitat.

Des de l’any 1978, moment de la creació de la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya, no hi havia hagut cap garrotxí entre els mereixedors del reconeixement, fins aquest 2018: els RCR Arquitectes rebran la distinció del Govern, per la seva trajectòria arreu del món, gràcies a la innovació combinada d’arquitectura i paisatgisme que apliquen als seus dissenys i que els va valer el premi Pritzker l’any passat.

Elsa Artadi, Consellera de Presidència Generalitat de Catalunya: “Amb la concessió de la medalla d’or volem honorar un estudi de referència de l’arquitectura catalana amb reconeixement i prestigi, distingit pels principals guardons d’àmbit mundial i és dels agents punters dels sector arreu del món”.

Enguany també s’atorgarà la Medalla d’Or a Carme Forcadell, expresidenta del Parlament de Catalunya, i el jurista Carles Viver Pi-Sunyer, exvicepresident del Tribunal Constitucional. La distinció s’entregarà al setembre de l’any vinent.

 

 

x