Turisme Garrotxa preveu una ocupació del 65% als allotjaments turístics de la comarca

Les nombroses activitats programades per aquest pont de desembre afavoriran també als establiments turístics de la comarca.Segons les previsions de Turisme Garrotxa s’espera que l’ocupació estigui a l’entorn del 65%, un 5% més que l’any passat.


Es tracta de xifres força diferents a les de fa dos anys, en què els festius van ser dimarts i dijous i es va arribar al 80%. L’entitat apunta que un dels factors clau en aquest canvi de tendència és l’avançament de l’obertura de les pistes d’esquí. Tot i així les estimacions preveuen un bon cap de setmana a nivell turístic, amb un 85% de les places dels hotels i les pensions cobertes. Les millors xifres les trobem al turisme rural, que frega el 95% d’ocupació per aquest pont.

x