El CPA Olot mostra les seves coreografies amb una exhibició a Argelaguer coincidint amb l’inici de la Festa de Sant Damas

En motiu de l’inici de la Festa de Sant Damas d’Argelaguer, el Club de Patinatge Artístic Olot va dur a terme una exhibició de les coreografies d’aquesta temporada, com a resultat de la col·laboració entre el municipi i el club olotí. El pavelló es va omplir per veure l’exhibició de les patinadores.


L’ovella negra de la família del grup B, el Deixa’t portar de l’equip juvenil, i el Sense Opcions, la coreografia guanyadora d’un Mundial de grups de xou: aquestes van ser els discs grupals que va poder gaudir el públic d’Argelaguer aquest dijous. El Club de Patinatge Artístic Olot hi celebra cada any una exhibició dels seus balls de la temporada, en compensació perquè el municipi deixi el seu pavelló a les patinadores per entrenar-hi.

Les grades del pavelló d’Argelaguer van quedar plenes per tal d’assistir a aquesta exhibició, que coincidia amb l’inici de la Festa de Sant Damas del poble.