La Unió Esportiva Olot haurà d’adaptar-se al joc i el camp de l’Ebro per seguir sent un dels millors visitants de la Segona B

La Unió Esportiva Olot juga diumenge al camp de l’Ebro, un equip en alça que intenta escapar de la zona baixa de la classificació. Els futbolistes de Raúl Garrido s’hauran d’adaptar a les condicions d’un camp complicat, amb la voluntat de seguir sent un dels millors equips com a visitant d’aquesta Segona Divisió B.

Números a la vista, la Unió Esportiva Olot és el segon equip que treu més punts com a visitant del grup tercer de Segona Divisió B, i en la seva propera sortida juga al camp del segon pitjor local de la categoria, l’Ebro. Però els olotins s’enfronten a un rival perillós: els aragonesos han reconduït la seva situació les darreres jornades, amb dues victòries i un empat. El tipus de joc de l’Ebro pot complicar que l’Olot pugui practicar el seu desplegament habitual.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “preveiem que no hi haurà un moment per fer sortides de pilota i haurem de practicar un joc més directe i buscar les segones jugades”.

Per a disputar aquest partit, l’Olot es prepara al Morrot, amb la intenció d’adaptar-se a les característiques de joc del camp aragonès. Garrido recorda també que pot variar el tipus de sistema que farà servir.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “a la pretemporada vam practicar dos sistemes de joc, i hem de pensar sempre quan els farem servir. No sé quin durem a terme diumenge”.

El partit es disputarà diumenge a partir de les 12 del migdia a Saragossa.