L’Hoquei Olot disputa un partit vital contra el Piera de cara als punts que es pugui emportar a la fase dels millors equips de Nacional Catalana

En hoquei, l’Olot disputa aquest diumenge un dels partits més importants de la primera fase de la Nacional Catalana. S’enfronta al Piera, que també s’ha classificat pel grup dels millors equips. El matx és vital per sumar el màxim de punts possibles que tindrà l’equip olotí a l’inici de la segona fase.

L’Hoquei Olot B-Sensible ja s’ha classificat de forma anticipada pel grup de millors equips que competiran a la segona fase de la Nacional Catalana. Però en aquest grup, arrencaran amb el número de punts que hagin pogut sumar contra els rivals directes de la fase inicial de competició. Així, el partit contra el Piera pren una rellevància important: els de l’Anoia també competiran en aquest grup dels millors, i per tant els punts que puguin sumar els de Miqui Ràfols els deixaran de tenir els seus rivals.

El Piera només ha perdut un partit a la seva pista en el que portem de temporada, i el nivell dels seus jugadors fa preveure que l’Olot ho tindrà complicat per rascar punts contra un equip que ha tastat la màxima divisió de l’hoquei.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “És una plantilla molt completa, i ha incorporat jugadors de categories superiors: competeixen en una zona on es respira molt d’hoquei i poden trobar esportistes de nivell fàcilment”.

El partit es disputarà diumenge a dos quarts de set de la tarda, a la pista de l’Anoia.