Més de 150 infants de tota la comarca canten la primera nadala de l’any al Firal Petit, en el marc del Festival Veus

Ja està en marxa la tercera edició del Festival Veus a Olot. Aquest dijous es van dur a terme els primers concerts, amb especial atenció a la primera nadala de l’any, que va aplegar centenars de persones al Firal petit per escoltar els més de 150 nens i nenes de tota la comarca per donar la benvinguda al Nadal, amb una peça escrita i composada pel música Albert Carbonell.


La primera nadala de l’any va donar el tret de sortida, oficialment, el Nadal a Olot, aquest dijous. Just després del concert de Gospel Celebration amb Ramon Escalé a la sala El Torín, el Firal petit es va omplir de centenars de persones per escoltar la primera nadala de l’any, en el marc de la programació del Festival Veus, que començava aquest dijous i que s’allargarà fins diumenge.

Més de 150 nens i nenes es van aplegar al renovat Firal per cantar una nadala escrita i composada per Albert Carbonell i duta a terme des de l’Escola de Música d’Olot.

 Estanis Vayreda, regidor de progrés econòmic Aj. Olot:”Una mica el que volem d’aquest Festival Veus és portar la música al carrer i implicar els més joves i els nens i nenes, enguany els de l’Escola de Música, d’aquí la gràcia de la primera nadala, que esperem repetir-la cada any.”

Albert Carbonell, autor de la primera nadala de l’any:”La nadala l’he composada jo, lletra i música, és una nadala de nova creació, es titula ‘Ve Nadal’ i la gràcia és fer participar a la gent, a través dels nens i nenes de diverses escoles de la comarca i l’Escola de Música.”

L’actuació l’encapçalava la cantant Laura Simó, qui es va encarregar de fer els solos. La resta era cosa del cor, format per tot de nens i nenes de diverses escoles de la comarca.

El Veus segueix aquest divendres amb l’actuació del Cor Cantàbile, el Cor la garrotxa i Broadway a Capella, per arribar al dissabte amb l’actuació més esperada de totes: al teatre principal i amb ‘Take 6’, el millor grup vocal de la història de la música.

x