Milers de persones passen pel Mercat de Nadal i la Fira del Pessebre, a Olot

Milers de persones van passar ahir pel mercat de Nadal i la Fira del Pessebre al centre d’Olot, que manté la seva ubicació després de la remodelació del Firal. Durant tot el dia els carrers major i els seus carrers travessers i la plaça Major es van omplir de gom a gom per comprar els artesanals productes que s’hi podien trobar: des figures pel pessebre a tota mena d’aliments, com embotits i mels, a més de tota mena de detalls per guarnir les llars ara que s’apropen els dies més assenyalats del Nadal.


Un anar i venir de persones. Aquesta va ser la tònica del primer dia de mercat de Nadal i de Fira del pessebre a Olot, pel que hi van passar aquest dijous milers i milers de persones.

Com ja es va fer en anteriors edicions, a causa de la remodelació del Firal, es va optar per repetir ubicació pel mercat i la Fira, gràcies a la bona rebuda. Així doncs, els carrers que van de l’església de Sant Esteve i fins el Carme es van omplir matí i tarda de curiosos i curioses, per comprar els últims detalls per guarnir les seves llars ara que s’apropa el Nadal. Com és tradició, la Fira del Pessebre va oferir tota mena de figures, majoritàriament artesanals.

Marian Vayreda, firaire:”És una fira destinada als productes de quilòmetre zero, amb artistes i artesans d’Olot i la Garrotxa. Nosaltres el que aportem aquí són figures de pessebre.”

Xavier Rossell, firaire:”Veiem que hi ha molta gent, amb figures d’Olot, que són les que la gent més es fixen…”

Lurdes Teixidor, firaire:”Venem figures de pessebre. Hem començat aquest matí i fins el diumenge al matí.”

I per omplir les neveres i pensant en els àpats nadalencs, també s’hi va poder trobar productes de quilòmetre zero, ja fos embotits, formatges, mel i molt més. I com no podia ser d’una altra manera, també, les tradicionals nadales.

Una fira i un mercat per a totes les edats. Un clàssic del Nadal olotí que es podrà visitar fins aquest diumenge.

x