Setze persones segueixen el dejuni solidari amb els presos polítics instigat per l’ANC d’Olot

Unes setze persones van participar al dia de dejuni en solidaritat amb els polítics empresonats, organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana. La jornada es va acabar a la mitjanit, i esperen que l’acció ampliï el ressò de la vaga de fam que duen a terme Jordi Sánchez, Jordi Turull, Quim Forn i Josep Rull.


A partir de les set del matí, unes setze persones es van aplegar a l’Hospici d’Olot per iniciar un dejuni voluntari. Es tractava d’una acció de l’Assemblea Nacional Catalana, amb la voluntat de protestar per la situació que passen els polítics empresonats arran de la celebració del referèndum de l’1 d’octubre. Jordi Sánchez, Jordi Turull, Quim Forn i Josep Rull fan vaga de fam des d’aquesta setmana, una acció a la qual l’ANC d’Olot hi mostra la seva solidaritat.

Josep Ferrés, ANC Olot: “Avui hem fet una jornada de dejuni solidari per fer d’altaveu dels presos que la duen a terme a la presó de Lledoners, per denunciar la injustícia del seu empresonament i les trampes que fa el Tribunal Constitucional per endarrerir el seu accés a la justícia europea”.

L’entitat sobiranista defensa accions d’aquest caire per ampliar la difusió de la situació que viuen els polítics catalans.

Josep Ferrés, ANC Olot: “Les conseqüències més importants són les que es puguin derivar de la vaga de fam que fan els presos polítics. Nosaltres els donem tot el suport del món i la nostra solidaritat, i esperem que el nostre dejuni incrementi el ressò de la seva acció”.

La jornada de dejuni solidari va finalitzar a les 12 de la nit, després de disset hores sense ingerir aliments.