Una setantena d’usuaris d’Integra munten el tradicional pessebre del restaurant B-Crek

Una de les tradicions del Nadal és fer el pessebre, i des de fa gairebé dues dècades, l’entitat Integra en munta un al restaurant B-Crek d’Olot. Aquest any, les figures pengen del sostre, i hi han participat una setantena de membres de l’associació inclusiva.

És un dels pessebres més especials de la ciutat, i es pot veure cada any al restaurant B-Crek d’Olot. És el diorama que prepara Integra, l’entitat social, que a través dels seus usuaris pensa i executa una idea diferent respecte el Nadal anterior. Aquest 2018, del mateix sostre en surten uns cables penjats, que aguanten una quarantena d’ampolles. A dins, s’hi troba una fotografia, on s’hi troben membres que han participat a la creació del pessebre disfressats per l’ocasió, així es fa evident la vessant participativa d’aquest muntatge, que ha anat involucrant més gent any rere any.

Josep Maria Nogué, gerent B-Crek: “Els primers dies eren deu o dotze alumnes, i ara en són setanta, i ens fan sempre aquest meravellós pessebre. Enguany és fins i tot més especial, perquè Integra ha celebrat el seu cinquantè aniversari”.

Fins passat festes es podrà veure aquest muntatge a l’establiment que B-Crek té a la plaça Clarà, i on hi han participat fins a una setantena d’usuaris d’Integra.

Deixa un comentari