L’infantil del Club Hoquei Olot remunta i supera el Shum Frit Ravich (4-2)

El conjunt infantil del Club Hoquei Olot va aconseguir aquest dissabte una bona victòria contra el Shum Frit Ravich de Maçanet en l’anada de l’eliminatòria de lliga preferent. L’equip olotí va remuntar un 0-2 advers i va finalitzar el partit amb un triomf merescut per 4 a 2.

L’infantil del Club Hoquei Olot va superar el Shum Frit Ravich. El conjunt olotí no va començar gens bé el partit i va encaixar un gol durant els primers minuts. En una primera meitat molt intensa i amb molts contraatacs, l’equip visitant va marcar la segona diana i va situar el 0 a 2 al marcador. L’Olot, però, va reaccionar, i després de desaprofitar algunes ocasions de gol, va marcar el primer. El marcador ja no es va moure i la primera part va finalitzar amb l’1 a 2 a l’electrònic.

Aniol Magnas, entrenador Club Hoquei Olot: “Ha anat molt bé, perquè ara estem a unes eliminatòries. Són tres partits, i, a partir d’aquí, vas a un grup o un altre. La veritat és que ens interessa molt anar al grup més bo, perquè són de primer any, i per aprendre quant més nivell hi hagi millor”.

 

Xavier Martí, entrenador Shum Frit Ravich: “Ens hem posat bastant bé, i la segona meitat estaven molt cansats. A la segona meitat jo crec que ens remunten per això, perquè els nois han arribat molt cansats al final del partit”.

La segona meitat va ser una mica més pausada. Els groguencs arribaven amb facilitat, però no aconseguien situar l’empat. Malgrat tot, i després d’una bona jugada individual, l’Olot va col·locar el 2 a 2 al marcador. Tot i això, l’equip de casa no es conformaria amb el resultat. Uns minuts més tard, el conjunt local es va avançar. A falta d’un minut per al final, els infantils van sentenciar de penal situant el 4 a 2 definitiu.

Una victòria merescuda dels infantils en un partit molt intens. Els alevins, a més, també van aconseguir la victòria amb un 5 a 0 contra el Santa Perpètua.