La UE Olot empata per quarta vegada consecutiva a la lliga davant l’Ebro (0-0)

Un punt més per a la Unió Esportiva Olot, que acumula set jornades sense perdre, però empatant sis dels set darrers partits. Aquest diumenge, en la visita a Saragossa contra l’Ebro, els jugadors de Raúl Garrido han empatat a zero en un partit amb poques ocasions, i en el que Raúl Garrido ha optat per canviar de sistema de joc, passant al 4-2-3-1 i posar de titular a Jaume Pol.


El matx començava amb un xut al travesser de Xumetra al primer minut de partit, i Maso tindria algunes ocasions durant la primera meitat. Però l’Ebro també arribava, sortosament, sense encert a la porteria de Ginard.

A la segona meitat Héctor Simon, en un xut des d’una falta, ha tingut el gol a prop, però la pilota ha impactat al pal de la porteria de Salva, mentre els minuts anaven passant i el gol no arribava. Marc Nierga tindria una bona ocasió a les acaballes del partit, però  no l’ha acabat transformant.

Zero a zero un punt per cada equip, en el cas de la Unió Esportiva Olot, els deixa a la zona mitja de la classificació, cada cop més apretada mirant el descens. La setmana que ve no partit contra un rival directe com és l’Ejea, que avui ha empatat i té dos punt menys que l’Olot (18).

 

x