Un total de 65 artistes i més de 130 obres han omplert d’art el monestir de Sant Joan les Fonts en motiu del 14è Saló Internacional d’Arts Plàstiques

Unes 400 persones han passat durant aquesta setmana pel monestir romànic de Sant Joan les Fonts en motiu de la quinzena edició del Saló Internacional d’arts plàstiques, on hi han participat un total de 65 artistes i s’hi ha pogut veure més de 130 obres, entre pintura i escultura.


El Saló Internacional d’arts plàstiques de Sant Joan les Fonts ha tancat aquest diumenge la quinzena edició. El saló és una mostra d’art oberta a qualsevol artista, i aquest any un total de 65, amb més de 130 obres, entre pintura i escultura, s’han pogut veure a un dels llocs més emblemàtics del municipi:el Monestir Romànic, ja de per si carregat d’art del segle XII. Un saló internacional consolidat i que ha arribat al seu màxim de capacitat pel que fa a l’espai.

 Josep Oliveras, organitzador del Saló Internacional:”Aquestes exposicions estem acostumats a veure-les a grans ciutats, en poble petits no és gaire freqüent veure mostres amb 65 artistes i més de 130 obres.”

Cada un dels 65 artistes hi ha pogut participar amb dues obres i de temàtica lliure, i és que un dels objectius del saló és plasmar una gran varietat d’obres però sempre des de la qualitat.

Durant tota la setmana han passat pel saló internacional d’arts plàstiques al voltant d’unes 400 persones, algunes vingudes expressament des de lluny, i d’altres que, tot visitant el romànic de Sant Joan, s’han trobat amb aquesta mostra d’art.

Josep Oliveras, organitzador del Saló Internacional:”Ens trobem amb dues vessants: hi ha molat gent perquè sap que hi ha aquest saló internacional, i ve expressament, i de aps veu l’església romànica. I d’altres que venen a veure el monestir, sobretot turistes, ahir parlava amb gent de Madrid , de València… i es troben amb aquesta mostra d’art.”

Llarga vida doncs a un dels clàssics per aquestes èpoques a Sant Joan, en el marc de les activitats del desembre cultural, i que la organització espera seguir fent tants anys com sigui possible.

x