Corisa Media Grup, accionista majoritari d’Olot TV, rep el Premi Nacional de Comunicació en proximitat

Corisa Media Grup ha rebut aquest dilluns a la tarda el Premi Nacional de Comunicació den proximitat. Ha estat en un acte celebrat al Palau de la Generalitat i presidit per la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi. Ella mateixa ha estat l’encarregada d’entregar el guardó al conseller delegat del grup, Jordi Martí, i a la directora general, Esther Martí. El Govern ha volgut destacar Corisa com a un exemple de proximitat, en totes les branques de la comunicació.


En el discurs posterior a l’entrega del premi, Jordi Martí ha fet èmfasi en la “satisfacció i la força per seguir endavant” que aporta aquest guardó a un mitjà que va néixer fa 30 anys a través de Ràdio Ripoll. “El que és important en un petit poble de 300 habitants també ho pot ser per a la comarca i per al país”, ha reflexionat Martí. Actualment, un total de 46 treballadors formen part del grup, que segueix fent una aposta decidida pel territori, abraçant en els darrers anys també les comarques de la Cerdanya i la Garrotxa, a més de la del Ripollès, on va néixer i segueix present amb Televisió del Ripollès, Ràdio Ripoll, el setmanari ‘El Ripollès’ i el portal ripollesdigital.cat. “Des de la proximitat, també es pot fer periodisme, i del bo”, ha conclòs Martí.

Des d’aquest darrer any, l’empresa ha ampliat el seu àmbit geogràfic, convertint-se en l’accionista majoritari d’Olot TV, des d’on ha impulsat el portal de notícies Garrotxa Digital i la revista Viu. També és present a la Cerdanya amb els 40 Principals Pirineus i Ràdio Pirineus.

Aquesta ha estat la dissetena edició dels Premis Nacionals de Comunicació, que també han premiat en altres categories al programa La Competència de Rac1, el canal 324, el fotoperiodista Tino Soriano, la iniciativa Núvol i Wallapop.

x