L’ocupació turística del pont de la Puríssima a la Garrotxa ha estat del 68%

Els quatre dies de pont de la Puríssima han deixat una ocupació turística a la Garrotxa del 68%. Aquesta xifra supera les previsions de Turisme Garrotxa i és superior també a l’ocupació de l’any passat, que va ser del 60%. La multitud d’activitats que s’han organitzat a la comarca al llarg d’aquests dies han estat un reclam pels visitants.


La Fira del Pessebre, el Pessebre Vivent de Santa Pau, la Fira de Sant Nicolau o el Festival Veus són algunes de les activitats que s’han dut a terme aquest pont de la Puríssima a la Garrotxa. Aquestes han estat un reclam per acostar a turistes i visitants a la comarca.

Turina Serra, Gerent de Turisme Garrotxa: “S’han ajuntat un seguit d’activitats que cada any són més i fa que la gent s’acosti a la comarca. Aquests dies coincideix que tenim gent de més lluny i que per tant es queden a dormir, com excursionistes d’un dia que venen a passar el dia”

A nivell turístic l’ocupació en els allotjaments s’ha situat al 68%, una xifra tres punts per sobre de la previsió inicial de Turisme Garrotxa i vuit punts per damunt de l’ocupació de l’any passat, que va ser del 60%. Un augment que ja s’ha anat generalitzant en els darrers anys i en el que, a banda de les activitats, també hi ha col·laborat el bon temps que ha fet enguany.

Turina Serra, Gerent de Turisme Garrotxa: “És veritat que el temps ens ha acompanyat. Ja sabem que aquesta època és habitual que la gent vagi a muntanya a fer esquir, però val a dir que fa uns anys que a la Garrotxa en aquestes èpoques tenim molt bona ocupació, tant en allotjaments com en restaurants”

En la tipologia d’allotjaments turístics, l’ocupació aquest 2018 ha estat d’un 96% en els establiments de turisme rural, del 87% en Hotels i Pensions i un 80% en apartaments i habitatges d’ús turístic. En els tres casos ha augmentat en més de 25 punts respecte l’any passat. Pel que fa als cases de colònies i albergs i els càmpings l’ocupació ha disminuït respecte el 2017, quedant-se en un 45 i un 30% respectivament.

 

 

x